Restaurace v Sokolovně se vyznačuje především kvalitní českou hotovkovou kuchyní.
V době obědů, t.j. od 10.00 do 14.00 hod nabízíme 10- 15 druhů jídel od 50,- do 100,- Kč a 2 druhy polévky. Porce jsou přizpůsobeny menším (pol. porce), velkým i těm největším jedlíkům. Od 14.00 hod. vaříme široký sortiment minutkových jídel. Čepujeme: Plzeňský Prazdroj 12°, Gambrinus Excelent 11°, Velkopopovický Kozel 10°, nealkoholický Radegast Birel a limonádu Kofola. Specialitou kuchyně jsou Medvědí tlapky, tradiční pondělní dršťková polévka a občasné vepřové zabijačkové hody (prdelačka, jelítka, jitrničky, prejty atd.).
Kapacita restaurace činí: výčep - 20 míst, jídelna - 50 míst. Jídelna se také využívá pro různé firemí večírky, svatební , pohřební hostiny nebo srazy. Interiér restaurace je přizpůsoben původnímu stylu. V druhém patře budovy se v sále pro zhruba 500 lidí nachází další výčep. Zde se pořádají plesy, větší podnikové akce, rauty a hudební produkce. Kuchyně provozovny je dimenzovaná do 500 jídel. Vaříme také obědy do různých blatenských podniků, připravujeme rauty a věnujeme se výchově učnů v oboru kuchař- číšník. Někteří z nich se stali součástí našeho stálého personálu.